T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap

Jam tangan pinter T5 kanthi tali sing bisa dicopot anyar

The design and built of this watch from the inside out to help you be more energetic and healthier. All this, you can do it without a mobile phone, feel free to contact at any time, free to let you go further.

Detail Produk

Parameters

Umpan balik saiki

platform MTK2502
Reference Dimension of Whole Machine Surface diameter44mm:44*38*10.7mm
Machine weight 53g
Watchband TPU
Charging mode Special Charging Seat
colour ireng, salaka, Tuhao Gold, Rose Gold
Main screen 1.54IPS,240*240
Layar tutul 2.5D Globoidal Capacitive Fully-Fitted Touch Screen
BT Function and Version 3.0, 4.0 support BT calls
Battery specifications and capacity 200MAH High Volume Polymer
Vibrating motor Nyokong
Language pack 1.Europe: Inggris, basa Turki, Grammar, Jerman, Polandia, Rusian, Spanyol, basa Italia, Walanda, Arab
2. Cina lan Inggris: Cina (Jane) Inggris
Southeast Asia: Inggris, Thailand, India, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Arabia, Myanmar

1.Bluetooth push SMS SMS WeChat QQ news and other client information and other timely reminders
2.Battery removal is not supported
3.Heart rate detection Heart rate monitoring, monitoring your heartbeat around the clock
4.ECG ECG data analysis
5.Pedometer, sports calorie, calorie consumption, exercise mileage record
6.Sedentary reminder to get up and change the unhealthy lifestyle
7.Sleep monitoring Objective Science Quantitatively record and analyze your sleep status
8.Find mobile phone function Anti-lost reminder. Two-way search
9.Bluetooth music playback sync phone music

Pangembangan teknologi cerdas line co., LTD. Saka shenzhen leluhur profesional setya pembangunan produk terminal nyandhang cerdas, produksi, sales ing integrasi perusahaan teknologi dhuwur. Wis pirang-pirang taun pengalaman ing riset lan pangembangan lan produksi, perusahaan adhering kanggo "kualitas kaya iki, customer punika paling dhuwur" tujuane, fokus ing riset lan pangembangan komunikasi seluler, produk mobile positioning, kalebu telpon seluler watch, bluetooth, gelang bluetooth lan jam tangan liyane produk terminal cerdas.

1.Kita utamane melu riset lan pengembangan lan inovasi.
2.Kita duwe sawetara paten penemuan independen.
3.Kita duwe prosedur kontrol kualitas sing ketat.
4.ERP profesional ngatur saben aspek pabrik.
5.Kita nggunakake konsep layanan sing paling tulus, kerjo bareng karo saben pelanggan lan kerja sama kanthi tulus kanggo ngatasi macem-macem masalah kanggo sampeyan.

Q.How does a smartwatch monitor sleep?
A.Using a process called actigraphy, your tracker translates your wrist movements intosleep patterns. And there's so much more to monitoring sleep than simply tossing and turning. Brainwaves, eye movements, and breathing are also required to determine the difference between deep REM sleep and light sleep.

Q.How smart watches detect deep sleep?
A. Pelacak turu sing paling bisa dipakai nggunakake aktigrafi, ing ngendi sensor actigraph dipasang ing bangkekan sampeyan. Akeh aplikasi nelusuri turu ing smartphone, ing sisih liyane, rely on the phone's accelerometer to measure your body movement and assess whether you're asleep or awake.

Q.Are Smartwatches secure?
A.Smartwatch manufacturers offer security settings that can help protect you in the case of theft. For instance, setelan keamanan bisa nyegah smartwatch sampeyan ora dipasangake karo piranti apa wae sing durung disetujoni. Iku pinter kanggo nggawe manawa sampeyan wis ngaktifake pangayoman kuwi ing setelan keamanan.

Tags:

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INQUIRY NOW
ON
GARIS
INQUIRY NOW