• Производ
 • За
 • За
 • Производ
 • За
 • За
 • Години искуство

  Фокусирајте се на истражување и развој на терминални производи за паметни часовници.
 • Сертификат за квалификација

  Добиено н.е, РОХС, ЦРВЕНО, 201921516463.8 и други сертификати.
 • Сервис за грижа

  Нашите повратни информации преку Интернет за 24 часа ја прават нашата пост-продажба побрза од нарачките.

Паметен часовник

Овој часовник има функција на Научно следење на спиењето. Тракерот го следи вашиот сон автоматски, и анализирајте го квалитетот на спиењето со длабок сон, светло спиење и вклучено време за будење "Да одговара" АПЛИК. Можете да ја прилагодите работата и времето за пауза, ајде добро да спиеме.

кат_ико_2

Овој производ започнува брзо, бебето е лесно да се научи и да го бира семејниот број преку мобилен телефон, додека родителите можат слободно да го повикаат бебето. Не -семејниот број не може да се бира и може да спречи непознати луѓе да ги вознемируваат нашите деца.

Домашно милениче Tracker

Ова е ГПС-домашен придружник за јаки на миленичиња GPS. За 10 милиони кучиња миленичиња се губат секоја година од различни причини. Сопствениците се обидоа да дадат се од себе, но малкумина можеа да бидат обновени. Подобро е да се заштитите однапред отколку да барате настан. Сега го имаме

TWS Bluetooth безжични слушалки

Ова се вистински безжични стерео слушалки, има висок звучен ефект кога се користат во комбинација со двете слушалки, Автоматско вклучување, Авто-спарување, Автоматски- се исклучува кога е во случај. и независна употреба слушалки. Безжично полнење и полнење USB кабел по ваша желба.
НА
ЛИНИЈА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА