About us

The company adhering to the “квалитет како ова, клиентот е врховен” целта, фокус на истражување и развој на мобилни комуникации, производи за позиционирање на мобилни телефони, вклучително и мобилен телефон за гледање, Bluetooth, Нараквица Bluetooth и други рачни часовници интелигентни терминални производи.

Xingxing Интелигентни

Our History

Компанија за развој на интелигентни технологии на линија., ООД. На претходникот Шенжен професионалец посветен на интелигентни носат развој на терминални производи, производство, продажба во интеграција на високотехнолошки претпријатија.
Има долгогодишно искуство во истражување и развој и производство, компанијата што се придржува до “квалитет како ова, клиентот е врховен” целта, фокус на истражување и развој на мобилни комуникации, производи за позиционирање на мобилни телефони, вклучително и мобилен телефон за гледање, Bluetooth, Нараквица Bluetooth и други рачни часовници интелигентни терминални производи.

Strict quality control

Our Factory

Главно сме ангажирани во истражување и развој и иновации, и имаат број на независни патенти за пронајдоци! We’re on the market of Electric services. More than 500 workers, The size of the factory is 1000-3000sq non- dust workshop, 7 years experience. Low price, high quality and short delivery time are the good impression we have left on user’ mind.
Постојат строги процедури за контрола на квалитетот за да се осигури дека секој производ е ригорозно тестиран! Со секој чекор на професионалната фабрика за управување со ERP, ние го користиме најискрениот концепт на услуги, соработуваат со секој клиент и искрено соработуваат за решавање на разни проблеми за вас.

Our Team

high-tech enterprises

Obtain multiple certifications

Our Certificate

ОВА, РОХС, ЦРВЕНО, UNI2017082517SR-01, 201921516463.8, MA2017192876Z, 201830686300.9, (The company adhering to the “квалитет како ова, клиентот е врховен” the objective.)…

Our service

  • 1. All of our products have processed aging test before shipment, we guarantee use our products safely.
  • 2. Support to print your logo on products and app
  • 3. OEM/ODM orders are warmly welcome!
  • If quality/order problem happens, please don't hesitate to contact us directly, we will arrange everything accordingly, we are always here by your side.
  • Нашите повратни информации преку Интернет за 24 часа ја прават нашата пост-продажба побрза од нарачките.

Why choose us

  • 1.Главно сме ангажирани во истражување и развој и иновации.
  • 2.Имаме голем број независни патенти за изум.
  • 3.Имаме строги процедури за контрола на квалитетот.
  • 4.Професионалниот ERP управува со секој аспект на фабриката.
  • 5.Ние го користиме најискрениот концепт за услуги, соработуваат со секој клиент и искрено соработуваат за решавање на разни проблеми за вас.
НА
ЛИНИЈА
ПРАВДА СЕГА