T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap
T5 smart watch with new removable strap

Паметен часовник T5 со нов отстранлив каиш

Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави. Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави.

Дета Product за производот

Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави

Повратни информации сега

Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави MTK2502
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави:44*38*10.7мм
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави 53г
Лента за набудување TPU
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави Црна, Сребрена, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави 1.54IPS,240*240
Екран на допир 2.5Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави 3.0, 4.0 Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави 200Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави Поддршка
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави 1.Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави: Англиски, Турски, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Германски, Полски, Руски, Шпански, Италијански, холандски, Арапски
2. Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави: Кинески (Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави) Англиски
Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави: Англиски, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Виетнам, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави, Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави

1.Дизајнот и изработката на овој часовник од внатре кон надвор за да ви помогне да бидете поенергични и поздрави
2.Отстранувањето на батеријата не е поддржано
3.Отстранувањето на батеријата не е поддржано, Отстранувањето на батеријата не е поддржано
4.Отстранувањето на батеријата не е поддржано
5.Педометар, спортска калорија, потрошувачка на калории, рекорд на вежбање на километража
6.Отстранувањето на батеријата не е поддржано
7.Отстранувањето на батеријата не е поддржано
8.Отстранувањето на батеријата не е поддржано. Отстранувањето на батеријата не е поддржано
9.Отстранувањето на батеријата не е поддржано

Компанија за развој на интелигентни технологии на линија., ООД. На претходникот Шенжен професионалец посветен на интелигентен развој на терминал на абење, производство, продажба во интеграција на високотехнолошки претпријатија. Има долгогодишно искуство во истражување и развој и производство, компанијата што се придржува до "квалитет како ова, клиентот е врховен" целта, фокус на истражување и развој на мобилни комуникации, производи за позиционирање на мобилни телефони, вклучително и мобилен телефон за гледање, Bluetooth, блутут нараквица и други рачни часовници интелигентни терминални производи.

1.Главно сме ангажирани во истражување и развој и иновации.
2.Имаме голем број независни патенти за изум.
3.Имаме строги процедури за контрола на квалитетот.
4.Професионалниот ERP управува со секој аспект на фабриката.
5.Ние го користиме најискрениот концепт за услуги, соработуваат со секој клиент и искрено соработуваат за решавање на разни проблеми за вас.

Отстранувањето на батеријата не е поддржано?
Отстранувањето на батеријата не е поддржано, Отстранувањето на батеријата не е поддржано. И има многу повеќе за следење на спиењето отколку едноставно фрлање и вртење. Отстранувањето на батеријата не е поддржано, Отстранувањето на батеријата не е поддржано, Отстранувањето на батеријата не е поддржано.

Отстранувањето на батеријата не е поддржано?
Отстранувањето на батеријата не е поддржано, каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб. каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб, каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб, потпирајте се на акцелерометарот на телефонот за да го измерите движењето на вашето тело и да процените дали сте заспани или будни.

каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб?
каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб. каде што сензорот за актиграф се носи околу вашиот зглоб, безбедносната поставка може да спречи вашиот паметен часовник да биде спарен со кој било уред што не сте го одобриле. Паметно е да бидете сигурни дека сте овозможиле таква заштита во вашите безбедносни поставки.

Ознаки:

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
НА
ЛИНИЈА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА