• Produkt
  • për
  • për
  • Produkt
  • për
  • për

Orë e zgjuar

Kjo orë ka funksionin e Ndjekjes Shkencore të Gjumit. Gjurmuesi ndjek gjumin tuaj automatikisht, dhe analizoni cilësinë e gjumit tuaj me gjumë të thellë, gjumë të lehtë dhe kohë zgjuar në "Po Përshtatet" APP. Ju mund të rregulloni punën tuaj dhe kohën e pushimit, le të flemë mirë.

kati_ico_2

Ky produkt po fillon shpejt, foshnja është e lehtë për të mësuar dhe thirrur numrin e familjes përmes telefonit celular, ndërsa prindërit mund ta telefonojnë foshnjën lirisht. Numri jo familjar nuk mund të thirret dhe mund të parandalojë që të huajt të ngacmojnë fëmijët tanë.

Gjurmues i kafshëve shtëpiake

Ky është një gjurmues GPS Collar Pet. për 10 miliona qen kafshësh shtëpiake humbasin çdo vit për arsye të ndryshme. Pronarët u përpoqën më të mirën për të gjetur, por pak mund të rikuperohen. Shtë më mirë të mbrosh paraprakisht sesa të kërkosh pas ngjarjes. Tani e kemi

TWS kufje wireless Bluetooth

Ky është një kufje e vërtetë stereo pa tel, ka efekt të lartë të zërit kur përdoret çiftëzohet me të dy mbrojtëset e veshit, Aktivizohet automatikisht, Çiftimi automatik, Automatike- fiket kur vendoset në rast. dhe përdorimin e pavarur të earbud. Karikimi pa tel dhe karikimi i kabllit USB sipas dëshirës tuaj.
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI