• shtëpi
  • Lajme
  • Pajisjet që vishen - kategoritë e orëve inteligjente dhe trendet e së ardhmes

Pajisjet që vishen - kategoritë e orëve inteligjente dhe trendet e së ardhmes

Ndër pajisjet e veshshme, orët inteligjente gjithmonë kanë zënë një pozicion kryesor, bashkëjetesa e modës dhe prakticitetit, dhe funksione të larmishme, të cilat janë thellësisht të dashura nga publiku. Zhvillimi i orëve inteligjente vazhdon të tregojë një trend në rritje. Të dhënat përkatëse tregojnë se dërgesat e orëve inteligjente janë arritur 63 milion në 2019. Me azhurnimin e sistemeve inteligjente të shikimit, diferencimi i produktit është rritur dhe funksionet janë përmirësuar. Dërgesat e orës mund të tejkalojnë 100 milion, dhe madhësia e tregut është rritur në mënyrë të vazhdueshme, dhe pritet të tejkalojë smartfonët.
Përveç udhëzimeve për kohën dhe datën, orët inteligjente gjithashtu kanë funksione të ndryshme siç është navigimi, monitorimi, sportive, kalibrimi, dhe bashkëveprimit. Ato kanë tipare tërheqëse në dukje dhe konfigurim. Aktualisht, aplikimi i orëve inteligjente mund të ndahet afërsisht në kategoritë e mëposhtme: 1. Monitorimi i shëndetit 2. Telefonatë zanore 3. Sportive 4. Pagesë inteligjente 5. Kontrolli i hyrjes 6. Siguria personale etj.
Orët inteligjente mund të ndahen në tre kategori sipas kategorive: orë inteligjente për fëmijë, orë inteligjente për të rritur, dhe ora të zgjuara të zgjuara. Secila kategori përqendrohet në pozicionimin e ndryshëm funksional.
Duke u nisur nga nevojat praktike të sigurisë së fëmijëve, funksionet kryesore të orëve inteligjente të fëmijëve janë mesazhet e menjëhershme dhe pozicionimi në kohë reale, e cila është e favorshme për krijimin e një marrëdhënieje të ngushtë midis prindërve dhe fëmijëve. Përveç kësaj, ekzistojnë funksione ndihmëse për arsimimin e fëmijëve, të cilat në të vërtetë mund të zgjidhin probleme të të nxënit dhe të plotësojnë nevojat e familjes.
Funksionet kryesore të orëve inteligjente për të rritur janë shëndeti sportiv dhe ndihmësi personal, dhe pamja është kryesisht e lehtë dhe në modë. Per te rritur, Orët inteligjente janë zbukurime përveç funksioneve aktuale të aplikimit, kështu që prodhuesit e orëve duhet të marrin njohuri për nevojat e përdoruesve dhe pozicionimin e grupeve, kapni funksionet dhe dizajnin e produktit, dhe të arrijnë performancë të lartë dhe efektivitet të kostos. Vathët e konsumatorit stimulojnë konsumatorët’ dëshira për të blerë.
Ora inteligjente për të moshuarit ka nevojë për monitorim më të saktë të shëndetit. Funksioni i monitorimit shëndetësor të orës inteligjente mund të sigurojë monitorim dhe reagim në kohë të gjendjes fizike të të moshuarve, gjë që mund të ndihmojë anëtarët e familjes dhe personelin mjekësor të kuptojnë gjendjen fizike të përdoruesit dhe të japin sugjerimet përkatëse.
Ekzistojnë kategori të ndryshme të orëve inteligjente për njerëz të ndryshëm, por zhvillimi në drejtimin e përgjithshëm është konsistent, siç janë materialet, siguria e informacionit, qëndresë, cilësia e sinjalit të thirrjes, performanca e papërshkueshme nga uji, etj., dhe duhet të zhvillohet një program standard i provës.
Zhvillimi i orëve inteligjente në të ardhmen kërkon më shumë funksione profesionale, jetëgjatësi më e madhe e baterisë dhe përdorim më i përshtatshëm. Në fushën e shëndetit, përqendrohuni në ndjesinë e rrahjeve të zemrës, treguesit e gjumit, dhe ngopja e oksigjenit në gjak për të përmirësuar teknologjinë e sensorit; në performancën e baterisë, zgjasni jetën e baterisë, zvogëloni telashet e karikimit, dhe zgjedh përvojën e përdoruesit; në dukje, kryesisht ekranet fleksibël OLED, Më e lehtë dhe më e qëndrueshme, e bukur dhe me stil, ndërfaqja është më koncize. Nëse doni më shumë hapësirë, orët inteligjente duhet të kapin avantazhin në tregun e pajisjeve që vishen me tregues të shkëlqyeshëm të performancës dhe funksione të fuqishme, tërheq më shumë objektiva të përdoruesve, dhe të bëhet një produkt praktik për të gjithë.


Koha e postimit: 2020-04-20
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI