About us

The company adhering to the “cilësore si kjo, klienti është suprem” objektivi, të përqëndrohet në kërkimin dhe zhvillimin e komunikimeve mobile, produktet e pozicionimit celular, përfshirë orën e telefonit celular, Bluetooth, Byzylyk Bluetooth dhe orë të tjera dore produkte inteligjente terminale.

Xingxing Inteligjente

Our History

Bashkëpunimin inteligjent të zhvillimit të teknologjisë Line., LTD. Paraardhësi Shenzhen profesional i përkushtuar për zhvillimin e produkteve terminale inteligjente të veshjes, prodhimi, shitjet në integrimin e ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë.
Ka një përvojë shumë vjeçare në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin, kompania që i përmbahet “cilësore si kjo, klienti është suprem” objektivi, të përqëndrohet në kërkimin dhe zhvillimin e komunikimeve mobile, produktet e pozicionimit celular, përfshirë orën e telefonit celular, Bluetooth, Byzylyk Bluetooth dhe orë të tjera dore produkte inteligjente terminale.

Strict quality control

Our Factory

Ne jemi të angazhuar kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin dhe inovacionin, dhe kanë një numër patentash të pavarura shpikjesh! We’re on the market of Electric services. More than 500 workers, The size of the factory is 1000-3000sq non- dust workshop, 7 years experience. Low price, high quality and short delivery time are the good impression we have left on user’ mind.
Ekzistojnë procedura të rrepta të kontrollit të cilësisë për të siguruar që çdo produkt të testohet në mënyrë rigoroze! Me çdo hap të fabrikës profesionale të menaxhimit të ERP, ne përdorim konceptin më të sinqertë të shërbimit, bashkëpunoni me çdo klient dhe bashkëpunoni sinqerisht për të zgjidhur probleme të ndryshme për ju.

Our Team

high-tech enterprises

Our Produkt
Orë e zgjuar, Ora e fëmijëve, Smart Bracelet, Smart GPS watch, Intelligent Toothbrush, Pet Locator, Headset, etj…
The current application areas of smart watches are mainly in the following 10 categories: personal help, Medical/health, personal safety, enterprise solutions, communication, sportive, smart home, Access Control and Payments.

Obtain multiple certifications

Our Certificate

KJO, ROHS, KUQ, UNI2017082517SR-01, 201921516463.8, MA2017192876Z, 201830686300.9, (The company adhering to the “cilësore si kjo, klienti është suprem” the objective.)…

Our service

  • 1. All of our products have processed aging test before shipment, we guarantee use our products safely.
  • 2. Support to print your logo on products and app
  • 3. OEM/ODM orders are warmly welcome!
  • If quality/order problem happens, please don't hesitate to contact us directly, we will arrange everything accordingly, we are always here by your side.
  • Reagimi ynë 24H Online e bën Pas-Shitjen tonë më të shpejtë se porositë.

Why choose us

  • 1.Ne jemi të angazhuar kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin dhe inovacionin.
  • 2.Ne kemi një numër patentash të pavarura shpikjesh.
  • 3.Ne kemi procedura të rrepta të kontrollit të cilësisë.
  • 4.ERP profesionist menaxhon çdo aspekt të fabrikës.
  • 5.Ne përdorim konceptin më të sinqertë të shërbimit, bashkëpunoni me çdo klient dhe bashkëpunoni sinqerisht për të zgjidhur probleme të ndryshme për ju.
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI