未分类

  • Pajisjet që vishen - kategoritë e orëve inteligjente dhe trendet e së ardhmes

    Ndër pajisjet e veshshme, orët inteligjente gjithmonë kanë zënë një pozicion kryesor, bashkëjetesa e modës dhe prakticitetit, dhe funksione të larmishme, të cilat janë thellësisht të dashura nga publiku. Zhvillimi i orëve inteligjente vazhdon të tregojë një trend në rritje. Të dhënat përkatëse tregojnë se dërgesat e orëve inteligjente janë arritur 63 million in…
    Read more
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI