S6 smart watch with location trackter for kids
S6 smart watch with location trackter for kids
S6 smart watch with location trackter for kids
S6 smart watch with location trackter for kids
S6 smart watch with location trackter for kids

Orë inteligjente S6 me gjurmues të vendndodhjes për fëmijë

This watch has three repositioning technology, GPS+base station+gravity induction, even if the signal is not good, can still be accurate position. Dynamic motion trajectory. The course of action is clear at a glance.

Detaje të Produktit

Komente tani

Waterproof grade daily waterproof
battery capacity 480 mah polymer battery
stand-by time 120 orë
Strap length 185MM
Bracelet Width 20MM
Funksioni SOS one key for help (after installing the card, press the key two times to pull out the
phone of father
and mother), receive and make a call, take a picture, add the phone book, music play,
recording,
Madhësia e orës 46.5 x 39.5 x 14.3 mm / 1.83 x 1.56 x 0.56 inç
Operation Method touch + button
Sistemi i Operacionit ANDROID, IOS
Feature MP3 Playback, Ekran me prekje
RAM/ROM 32M/32M

1.LBS positioning.
2.Mobile client or computer GPRS service platform, dual control mode, GPRS real-time positioning, tracking, monitorimi, telephone book, intercom, footprint, watch alarm clock.
3.Safety zone, SOS emergency alarm, low power alarm, weather forecast, remote shutdown, lighting, games, cameras, albums.
4.Flashlight, theme, kronometër, dial-up keyboard.

Bashkëpunimin inteligjent të zhvillimit të teknologjisë Line., LTD. E paraardhësit Shenzhen profesional i përkushtuar për zhvillimin e produkteve terminale inteligjente të veshjes, prodhimi, shitjet në integrimin e ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë. Ka një përvojë shumë vjeçare në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin, kompania që i përmbahet “cilësore si kjo, klienti është suprem” objektivi, të përqëndrohet në kërkimin dhe zhvillimin e komunikimeve mobile, produktet e pozicionimit celular, përfshirë orën e telefonit celular, Bluetooth, byzylyk Bluetooth dhe orë të tjera dore produkte terminale inteligjente.

Ne jemi të angazhuar kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin dhe inovacionin, dhe kanë një numër patentash të pavarura shpikjesh!

Ekzistojnë procedura të rrepta të kontrollit të cilësisë për të siguruar që çdo produkt të testohet në mënyrë rigoroze! Me çdo hap të fabrikës profesionale të menaxhimit të ERP, ne përdorim konceptin më të sinqertë të shërbimit, bashkëpunoni me çdo klient dhe bashkëpunoni sinqerisht për të zgjidhur probleme të ndryshme për ju.

Q.Is this watch waterproof? Can I immerse it in water?
A.This watch has an IPX5 water resistant rating, which can withstand water coming from a jet, but you cannot immerse it in water.

Q.What type of SIM card is suitable for this watch?
A.The watch only supports the SIM card with 2G GSM communication standard. To make a phone call, the voice call service of the SIM card must be enabled. Please contact local communication operator for details.

Q.Can I use the watch without a SIM card?
A.If the watch does not have a SIM card, the communication-related functions will be disabled, such as call and SMS.

Etiketat:

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI