DF08 smart watch with HD explosion-proof screen
DF08 smart watch with HD explosion-proof screen
DF08 smart watch with HD explosion-proof screen
DF08 smart watch with HD explosion-proof screen
DF08 smart watch with HD explosion-proof screen

Data dirékam sadaya waktos éta dianggo sareng diaktipkeun

The watch using the world's leading IPS full-view screen technology, it can achieve a nearly 180-degree "no dead angle" perspective. No matter which side of the top, bottom, left or right, you can clearly see the screen.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Waterproof Version: IP67
SIM Card: Support
arloji pinter DF31G sareng posisi anak GPS: 420mAh
Memory: 32mb +32mb
Mic: Anti-Jamming
Model Number: DF08
Batré 420mAh
operating current about 55mA
Clip-on charging Chip MT6261D
positioning accuracy 100-1000M Minimum
standby current less than 2.5 mA
Working temperature -20 ~ 70 ° C
Support operating system For IOS8.0 and for Android 4.0 or above

1.IPS high-definition big screen, LBS positioning, real-time positioning, SOS call for help, voice monitoring, electronic fence, etc.
2.Green firewall: filter strange Numbers and information
3.SMS reminder: low power reminds SOS
4.School timetable set:From Monday to Friday
5.Phone book: baby watch phone book, this number can be typed
6.Remote shutdown: prevent malicious shutdown
7.Love reward: baby is great, give him a five-star prize
8.Looking for a watch: the location of a smart watch at any time

Kami utamina aktipitas panilitian sareng pamekaran sareng inovasi, sareng ngagaduhan nomer patén-patén penemuan mandiri!

Aya prosedur kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén unggal produk diuji sacara ketat! Kalayan unggal léngkah pabrik manajemén ERP propésional, kami nganggo konsép jasa anu paling tulus, kerjasama sareng unggal palanggan sareng damel tulus pikeun méréskeun sababaraha masalah pikeun anjeun.

1.Kami utamina aktipitas panilitian sareng pamekaran sareng inovasi.
2.Kami gaduh sababaraha patén-patén penemuan bebas.
3.Kami gaduh prosedur kontrol kualitas anu ketat.
4.ERP propésional ngatur unggal aspék pabrik.
5.Kami nganggo konsép jasa anu paling tulus, kerjasama sareng unggal palanggan sareng damel tulus pikeun méréskeun sababaraha masalah pikeun anjeun.

Q.What is your payment terms ?
A.T/T, PAYPAL. You can choose the best payment method for you.

Q.How about the quality of your products?
A.Our raw materials are purchased from qualified suppliers. And we have a strong quality control team to guarantee our products quality.

Q.How long is your products quality warranty?
A.We provide one year factory quality warranty.

Q.ARE YOU A FACTORY OR TRADING COMPANY?
A.We are industry and trade integrated enterprise, our factory has been for 7 years, we have professional purchasing / production / design / QC / engineer / after-sales service / sales department, welcome to visit our company.

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA